Frukost:
Naturell yoghurt med frysta bär, äpple, banan och AXA Multi Crush - 480 kcal
Lunch:
Hemlagad tomatsoppa och två limpsmörgåsar med smör och ost - 540 kcal
Middag:
Fullkornstagliatelle med svampsås och coctailtomater till - 631 kcal
Mellanmål:
Mandariner, äpple, limpsmörgås med smör och ost - 344 kcal
Totalt: 1998 kcal (50 % kolhydrater, 34 % fett, 16 % protein)
En väldigt typisk dag - i veckorna äter jag alltid denna yoghurtfrukost eller gröt med frukt/bär i och sylt och mjölk till och på helgerna äter jag smoothie och hårdbrödsmörgåsar. Jag äter alltid lagad mat med sallad till både lunch och middag och till mellanmål frukt och sen en eller två smörgåsar till kvällsfika.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar