lördag 8 januari 2011

Dagens mat (Malin)

Frukost

100 g vit blockchoklad (15,5 ProPoints)



Lunch

Inget




Middag

100 g blandade naturella nötter (18 ProPoints)
500 g Keso (8,5 ProPoints)

Totalt: 42 ProPoints av 29 tillgängliga

Jag överskred alltså mina ProPoints igen. Jag tar av min veckobonus som i skrivandets stund har 20 ProPoints kvar. Den är generös den där veckobonusen.

6 kommentarer:

  1. Sluta äta vit block din galning!!!

    den är varken god eller till för att ätas naturell!

    SvaraRadera
  2. den är så jävla god och det är det enda godis jag har kvar. den skulle ha varit till nåt slags julbak. den är inte alls sådär hård som vanlig mörk block kan vara. den är krämig känns jättebra att äta naturell.

    SvaraRadera
  3. Hej! Måste bara ifrågasätta matvanorna, det är ju bara för tragiskt som jag ser det. Vill man inte gå ner i vikt för att må bättre, se bättre ut, få mer energi, orka mer osv.? Då kan jag bara inte förstå hur man kan äta choklad till frukost? Det finns väl mycket nyttigare saker som du skulle bli mer mätt av, må bättre av och som skulle vara 10000 ggr bättre för din viktminskning att äta för de där pointsen? Det tror jag du vet också.
    Om du inte vill förändra dina vanor kommer du heller inte nå något hållbart resultat.

    SvaraRadera
  4. Man måste ju inte äta chokladen bara för att "det är det enda du har kvar" :( Vet att det kan vara tufft, men jag tror att du måste lägga dina points på MAT och inte godis. Skit i godis helt. Vet hur tufft det är att sluta, bara gört! Du är supermodig som skriver så ärligt, det är ett grymt första steg!

    SvaraRadera
  5. Håller med Malin och Madde! Träningen kommer nog gå ännu bättre om du ger kroppen rätt bränsle att arbeta på!

    SvaraRadera
  6. JA! Heja! Skit i godiset! Väck tävlingsmänniskan i dig, så gör jag just nu och jag är ett totalt godisfreak. Jag tävlar mot mig själv och känslan när man tackar nej är helt fantastisk. Annat än den tillfälliga sötman på tungan som snabbt byts ut mot dåligt samvete. KÖR HÅRT!

    SvaraRadera